I går har Argentina-stjernen Lionel Messi, som spilte for Barcelona, ​​inngått en personlig 400-liga kamp i Spania. Han bidro med et mål, en assisterer, for å hjelpe laget hjemme 3: 0 thrashed Levante-laget. Messi scorte også 365 spanske liga mål i en enkelt liga mål rekord for den tyske fotball legende angriperen Gede Moulles. Fotballkampens sesong kommer, nå trenger virkelig en Billige Fotballdrakter til Barn, skynd deg for å bestille den.

På sin «milepæl» natt kom Messi inn i spillet tidlig og scoret en vakker volley i de første 12 minuttene av løpet, og ledet laget. Før slutten av første halvår utvidet Suarez ledelsen til Barcelona. I stoppetiden hjelper Messi også Poly-Leo til å bryte poengsummen og låse inn 3: 0. Etter 18 runder scoret Barcelona-laget 15 seire og 3 flate 48 poeng, toppet bordet, overgikk det andre Madrid-atletisk laget, 9 poeng, og overgikk Real Madrid sine 16 poeng. På hjemmesiden vår Fotballdrakt barn Messi, selv om prisen er billigere enn andre, men kvaliteten er veldig verdt å bli garantert.

Etter å ha telt, scoret Messi 365 mål i de 400 spanske league kampene, utjevning av rekordet av single league målet for den fem sterke europeiske ligaen. Muller scoret 365 mål i 427 Bundesliga ligaer. Fra mål-effektivitetsperspektivet, Messi over. I tillegg har han bidratt med 144 assists i 400 spanske league-spill.

Fra nå har Messi scoret 527 mål i alle kamper for Barcelona og har vært den mest scorede spilleren i de fem europeiske ligaene for en enkelt klubb. Den forrige posten ble også opprettholdt av Muller, med en score på 525. Ta en titt på Fotballdrakt Barn med navn, du kan søke etter relevante nøkkelord på vår nettside.